top of page
Εικόνα συγγραφέαBozikis Christos

it's all about you | Unraveling the Unknown

Έγινε ενημέρωση: 22 Ιουν



Paul Lapidakis Behind the Scenes | LiveControl Productions

Η μετάβαση και η αυτοεκτίμηση στον εσωτερικό μας κόσμο είναι ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις αλλά και σημαντικές νίκες. Είναι μια πορεία που απαιτεί θάρρος, αυτογνωσία και αγάπη για τον εαυτό μας. Σε κάθε βήμα αυτού του ταξιδιού, η αυτοεκτίμηση και η αυτοαγάπη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μας ανάπτυξη και ευτυχία. Η αποδοχή της ταυτότητας μας είναι η πρώτη και πιο σημαντική πρόκληση. Πολλοί από εμάς μεγαλώνουμε σε περιβάλλοντα που δεν κατανοούν ή δεν αποδέχονται τη διαφορετικότητα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την αυτοεκτίμηση μας. Είναι όμως κρίσιμο να καταλάβουμε ότι η αξία μας δεν εξαρτάται από τις γνώμες των άλλων, αλλά από την αλήθεια της ύπαρξης μας. Η αυτοαγάπη είναι η βάση για την αυτοεκτίμηση. Αγαπώντας και αποδεχόμενοι τον εαυτό μας, με όλα τα δυνατά και αδύναμα σημεία μας, μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρή αίσθηση αυτοεκτίμησης. Αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη και απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, κάθε μικρό βήμα προς την αυτοαποδοχή είναι μια νίκη. Κάθε βήμα προς την αποδοχή του εαυτού μας και της ταυτότητάς μας, μας φέρνει πιο κοντά στην αληθινή ευτυχία και ολοκλήρωση. Ας θυμόμαστε πάντα ότι, η αξία μας είναι αναμφισβήτητη και ότι αξίζουμε να αγαπιόμαστε και να εκτιμούμαστε ακριβώς όπως είμαστε.


Και κάπως έτσι λοιπόν, προέκυψε αυτή η ιδέα, της δημιουργίας ενός βίντεο κλιπ, απεικονίζοντας την πορεία του δικού μου ταξιδιού προς την αυτοαποδοχή και την αυτοανακάλυψη. Μέσα στα χρόνια, τα βήματα και η μουσική της δικής μου παράστασης άλλαξαν, αλλά το μόνο που παρέμεινε σταθερό ήταν ένα κοστούμι και μια καρέκλα, που κατέληξαν να είναι και αναπόσπαστο κομμάτι του βίντεο.

Δυστυχώς, επειδή ο δρόμος της αυτοανακάλυψης και της αποδοχής της εσωτερικής αλήθειας και ομορφιάς, των αδυναμιών και της δύναμης είναι μερικές φορές πολύ δύσκολος. Αυτό οδήγησε σε μια μεγάλη απώλεια, μετά από μια περίοδο συνεχούς συνειδητοποίησης της ζωής μου και μια μεγάλη περίοδο σκοταδιού μέχρι πρότινος.




Bozikis Christos Portrait | Photoshoot by StudioAi

Κάπου εκεί, είναι που ως δια μαγείας εμφανίστηκε ο Bozikis Christos και μου είπε πως είχε μια ιδέα! Ήταν στο στάδιο που αντιμετώπιζε τα δικά του εσωτερικά σκοτάδια σαν άνθρωπος και ήταν σε μια πολύ δημιουργική περίοδο!

Μου αποκάλυψε λοιπόν ένα σκηνοθετικά φτιαγμένο σενάριο για βίντεο κλιπ το οποίο ήμουν ‘’εγώ’’ ! Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά, όλο το σενάριο ταίριαζε απίστευτα με την ιδιοσυγκρασία μου τα βιώματα και εν τέλη την δική μου πραγματικότητα.

Έπειτα από αρκετές ώρες συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών, αναπτύξαμε μια σχέση φιλίας που μας βοήθησε στο να ολοκληρώσουμε αυτό το project.





Έτσι κι έγινε! Aμέσως του έστειλα το τραγούδι που είχα στο μυαλό μου ωσ ιδανικό για αυτή την ιστορία κι ο Christos το έκανε remix με διάφορα beats effects και άλλους ήχους με τέτοιο τρόπο όπου, δημιουργώντας από το μηδέν visuals καθώς κι ένα ολόκληρο lighting show, τα έδεσε όλα μεταξύ τους κι έχτισε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα κομμένο και ραμμένο στο story του video.

Bozikis Christos & Paul Lapidakis Video Shooting Backstage

Είναι αξιοσημείωτο πως ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν συμβατικός. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους όσους τον γνωρίζουν για την μη συμβατική αντίληψη και εκτέλεση των ιδεών που έχει σε ότι project δημιουργεί και αναλαμβάνει!

Το δημιούργησε μέσα από τη δική του ματιά και αντίληψη.

Χρησιμοποίησε plot twist, αντιστροφή του χρόνου και easter eggs, ώστε να δώσει έξτρα ενδιαφέρον πινελιές σε αυτό το σενάριο......................... Το σενάριο της ζωής μου!


Μου είπε χαρακτηριστικά: Θέλω όποιος το δει αυτό το βίντεο, να μπεί στη διαδικασία να το δεί και να το ξαναδεί μέχρι να ανακαλύψει τι έχω κρύψει μέσα του, ώστε να μπορέσει να δει τι έχει κρυμμένο και στη δική του ψυχή.


Paul Lapidakis Behind the Scenes | LiveControl Productions


Το Βίντεο αυτό το αφιερώνω στον εαυτό μου και σε όλους εσάς, για να θυμόμαστε πως παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, καταφέραμε και αγαπήσαμε τα σκοτάδια μας και νικήσαμε! … γιατί αγαπήσαμε τον εαυτό μας!

Έτσι, μέσα από αυτή την απίστευτη εμπειρία, κατάφερα τελικά να ξανασταθώ στα πόδια μου και να προχωρήσω στο ταξίδι μου, αυτή τη φορά με τη δύναμη της αυτοαποδοχής και της αυτοαγάπης.


Paul Lapidakis
















Created by Bozikis Christos

🎥 Filmed By Live Control Productions

🎥 Filmaker Bozikis_Christos

🎥 Film Director @Bozikis_Christos

📷 Photography StudioAi


Dancer : Paul Lapidakis

Choreography : Paul Lapidakis


Music: Track: “Glory Box” Scorn · Portishead ℗ 1994 Go! Discs Ltd. Released on: 1995-01-02 Producer: Portishead Studio Personnel, Engineer: Dave McDonald


Remixed Song by ©Bozikis Christos


Follow Bozikis Christos


Find StudioAi

Website ► www.studioai.gr/


Find Paul


Visit us


223 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Комментарии


bottom of page