top of page

Live Control | Mammia Mia Christmas Edition


…. αφιερωμένη στην Καρολαιν, στη Γαρυφαλλιά, στη Δώρα, στην Ερατώ, στη Σοφία, στην Ελένη και σε όλα τα κορίτσια που έφυγαν τόσο άδικα από κοντά μας

Δεν θα ξεχαστειτε ποτέ !



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου

Mamma Mia-Christmas Edition, από τις οποίες μέρος των εσόδων διατέθηκαν

για την ενίσχυση του Γίνε Άνθρωπος.



Mamma mia - Christmas Edition
Click By @Bozikis Christos



Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 21:00 έλαβαν χώρα οι παραστάσεις του θεατρικού έργου Mamma Mia-Christmas Edition στο χώρο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού, υπό την εποπτεία της κας Λίλας Γερολυμάτου, καθηγήτριας της ομάδας χορού του Φ.Ο.Υ, εις μνήμην της αδικοχαμένης Καρολάιν, καθώς και άλλων θυμάτων γυναικοκτονιών.

Μέρος των εσόδων από την παράσταση διατέθηκε για την ενίσχυση του

μη κερδοσκοπικού σωματείου “Γίνε Άνθρωπος”.


Στην εκδήλωση παρίσταντο η κα Κέλλυ Ιωάννου, Ιδρύτρια του Γίνε Άνθρωπος, Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Λέκτορας Εγκληματολογίας και εγκληματολογικής ψυχολογίας στο ICPS College και στο UCLAN University με ειδικότητα στη ψηφιακή εγκληματολογία, καθώς και ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Αθ.Μπινίσκος, η Αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας,

κα Άννα Ροκοφύλλου και άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι.




Σε ένα κλίμα συγκίνησης η κα Ιωάννου μίλησε για τον τρόπο που εμπνεύστηκε το “Γίνε Άνθρωπος”, που πήρε σάρκα και οστά τα τελευταία δύο χρόνια από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, αλλά και για την προσωπική φιλία που τη συνέδεε με τη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου. Μια αδικοχαμένη νεαρή γυναίκα που έχασε τη ζωή της με τον πιο βάναυσο τρόπο από τα χέρια του συντρόφου της και ταυτόχρονα έγινε ορόσημο για την έναρξη της εκστρατείας του “Γίνε Άνθρωπος”.


Έπειτα η κα Ιωάννου μας έκανε να δούμε τα γεγονότα μέσα από τα μάτια

των θυμάτων, να αναγνωρίσουμε τις παθογένειες της κοινωνίας μας,

τονίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα του έργου που προσφέρεται με

σκοπό να δικαιωθούν όλες αυτές οι γυναίκες και να μπει ένα τέλος

στις στερεοτυπικές αντιλήψεις και τη βία.







Ευχαριστούμε θερμά τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού, την κα. Λίλα Γερολυμάτου, τη χορευτική της ομάδα για το εξαιρετικό κοινωφελές τους έργο και την συνεισφορά τους στο “Γίνε Άνθρωπος”, αλλά και τους επίτιμους καλεσμένους και τους θεατές που έσπευσαν να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Ολοκληρώνοτας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Άννα Ροκοφύλλου, που στηρίζει έμπρακτα με την παρουσία και το έργο της κάθε βήμα του “Γίνε Άνθρωπος” και συντελεί στο να γίνει το όραμά του πραγματικότητα.


Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι συνάνθρωποι μας αυτό το παράδειγμα και να στηρίξουν έμπρακτα το έργο μας, που αποσκοπεί στην ύπαρξη μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από καθέ μορφή βίας και στη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων μέσω της κάλυψης βασικών αναγκών τους, όπως η ψυχολογική υποστήριξη, η συνδρομή στην κάλυψη των δικαστικών εξόδων και ούτω καθεξής.




Χρειαζόμαστε μια κοινωνία που θα αναγνωρίζει και θα απορρίπτει τη βία....Χρειαζόμαστε μια κοινωνία με ανθρώπους με Α κεφαλαίο!





Απολαύστε ολόκληρη την παράσταση παρακάτω



Mamma Mia | Christmas Edition #mammamia #dance #video #theatre #livecontrol #musical


🎥 Montaz By Live Control



Επισκευτείτε το Site του GineAnthropos.gr για να διαβάσετε το δελτίου Τύπου.

172 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page